Beste documentaires op Netflix

Blog Beste documentaires op Netflix

Ben jij een echte documentaire liefhebber? Dan is de kans groot dat je een abonnement hebt op Netflix en hier dan ook vaak gebruik van maakt. Maar vind je het wel overzichtelijk of zeg je het kan wel eens beter? We zijn voor jou op onderzoek uit gegaan en we zijn tot de conclusie gekomen dat het veel beter kan! Er zijn namelijk veel documentaires die veel mensen hebben gemist op Netflix en hoe komt dat? Omdat het niet zo overzichtelijk is als we zouden willen. Als je ook van documentaires hoort dan hebben we een paar goede tips voor jou die je echt eens moet kijken!

Netflix documentaire tips

De eerste tip die we voor je hebben is de documentaire Wild Wild Country, Netflix Original. In totaal zijn er zes afleveringen die je kunt kijken en het gaat over de Bachwan beweging. Het is veelal gebaseerd op de godsdienstige bronnen en ook spirituele aspecten. Een goede documentaire en de kans is groot dat jij dit ook wel kunt waarderen! Een andere tip die we voor je hebben is Quincy. Het gaat over Quincy Jones en de rest kom je vanzelf te weten als je deze documentaire hebt bekeken!

Icarus is ook een hele goede optie als je van documentaires houdt en Netflix hebt. Het is echt een geniale documentaire en je kunt ruim twee uur genieten. Je zal met je mond open zitten van verbazing en dat is heel logisch. Het gaat over de Amerikaanse amateurwielrenner Bryan Fogel. Hij gaat testen wat doping met je doet, welke invloed het heeft op je lichaam en prestaties en hoe eenvoudig je een test kunt manipuleren. Als je daar ook benieuwd naar bent, dan kun je de documentaire snel bekijken op Netflix. Geef het ook aan anderen door, want zij zullen er ook vast en zeker interesse in hebben!

Recente berichten