Films en series Netflix 2020

Blog Films en series Netflix 2020

Als je eens gaat kijken naar welke series en films uit 2020 je nog bij zijn gebleven, welke zijn het dan als je ook gebruik maakt van Netflix? Mocht je er pas net gebruik van maken, dan hebben we ook goed nieuws voor jou want je kunt onze lijst gebruiken en dan alsnog een kijkje nemen welke series en films er zeker op jouw lijstje moeten!

Jack the Ripper

Een hele bekende misdaad documentaire die je niet mag missen op Netflix is toch wel The Ripper. De meeste mensen kennen Jack the Ripper wel, in de jaren zeventig was er een seriemoordenaar die deze naam kreeg. Het gaat over the Yorkshire Ripper en die was begonnen met het verminken en vermoorden van prostituees. Geen enkele vrouw was meer veilig, maar de Britse politie taste in het duister. Ze wisten niet wie het was en er wordt door de documentaire teruggekeken op de zaak die wereldberoemd was.

Ma Rainey’s Black Bottom

Een andere echte aanrader is Ma Rainey’s Black Bottom. Hierin is Chadwick Boseman voor de laatste keer te zien. Het is een bekende acteur van Black Panther. Deze man bleek darmkanker te hebben en is op 28 augustus overleden. In deze film speelt hij een trompettist en samen met de moeder van de blues wil hij het echt gaan maken in het Chicago van de jaren twintig ongeveer. Mooi om te kijken en inspirerend.

The Midnight Sky

Houd je van drama en SCI-FI? Dan is The Midnight Sky een aanrader. Een enorme ramp speelt zich af, de wereld lijkt vrijwel onbewoonbaar. Ontsnappen zou voor niemand mogelijk zijn, alleen de groep astronauten die in de ruimte zijn hebben toch wat meer mazzel. De wetenschapper wordt gespeeld door George Clooney. Hij reist naar de Noordpool en dan probeert hij contact te leggen met de astronauten… hij wil ze uitleggen dat ze niet terug moeten komen, maar hoe gaat dat verder?

Recente berichten