Naam voor baby Yoda

Blog Naam voor baby Yoda

Ben jij een groot fan van The Mandalorian? Chapter 13 is een groot succes, en dan de 5e aflevering van het 2e seizoen, doet het meer dan goed. Waarom? Omdat baby Yoda nu een naam heeft gekregen. In de aflevering waar we het nu over hebben vliegt Din Djarin (Mando) naar de planeet Corvus en gaat daar op zoek naar Jedi. Ze zouden daar namelijk baby Yoda kunnen trainen. Maar daar komt hij oog in oog te staan met Ahsoka Tano. Dit is de Jedi ridder uit Star Wars. Een leuke invulling wordt er zo zeker gegeven aan de aflevering en veel mensen hebben er dan ook met spanning naar uit gekeken.

Naam van de baby

Grogu, zo heet baby Yoda en hij overleefde Anakin Skywalker. De naam Grogu is ook wel bekend als het groene wezentje, in de Jedi tempel is hij al langer getraind door diverse meesters. Jarenlang heeft hij zijn krachten verborgen. Sommige kijkers vinden het een groot succes maar er zijn er ook altijd die kritiek hebben natuurlijk!

Ahsoka Tano heeft de geschiedenis van de baby uit de doeken gedaan, maar ze geeft ook aan een iemand te kennen van de groene soort genaamd Yoda. De echte fans weten dan wat er wordt bedoeld want er is ook een vrouwelijk lid van deze soort en deze heet Yaddle. Ze heeft deel uitgemaakt van de Jedi Council. Het zal altijd andere reacties op blijven roepen en dit maakt het dan ook zo leuk. Mocht je er nu weinig van begrijpen, dan is het sowieso de moeite waard om de series eens op je gemak te bekijken en dan snap je precies waar het over gaat. Wat is dan jouw reactie als je dit zo hebt gelezen en de serie hebt gezien? Neem de tijd om het te achterhalen en laat het ons weten! 

Recente berichten